Vi får ofte spørsmål fra kundene om hvilke tv-leverandører som gir dem mest for pengene, og siden vi forhandler alle tv-leverandører som er tilgjengelig her, har vi egentlig ikke noe å vinne eller tape på å anbefale en over en annen. Det man bør tenke på, er hva som er viktig, hva som ikke er fullt så viktig, og hva som ikke er viktig i det hele tatt. Noen tv-leverandører har eksklusiv rett på å sende enkelte sportssendinger, så er du svært interessert i å se en spesifikk sport, bør du selvfølgelig velge denne.

Tv-leverandører for forskjellige folk

Det enkleste og mest stabile er jo kabel-TV, og har du det i borettslaget eller i blokka er det som regel det beste valget. Mange har heller ikke lov til å montere store antenner for å ta inn Riks-TV eller satellittsignaler, så har du allerede kabel-TV er dette noe vi som regel anbefaler deg å beholde. En stor fordel med dette er jo at det ikke er noen antenner som kan bli tatt av vind og vær, og uansett hvor mye det snør, så blir ikke kabelen ubrukelig.

Hvilke tv-leverandører tilbyr flest kanaler

De forskjellige tv-leverandørene som tilbyr satellitt-tv har som regel det største og beste utvalget i kanaler, siden nye satellitter har en enorm signalbåndbredde som gir dem muligheten til å sende svært mange kanaler på en gang. Det samme gjelder tv-leverandører som sender gjennom fiberkabler, der dette er bygd ut.

En annen ting som er veldig viktig å tenke på, er hvor mange TVer du trenger signal til. Husk at du som regel må ha et eget abonnement for hver TV, men mange tv-leverandører tilbyr deg svært gode rabatter på flere TVer. Dette kan også være en TV du har i din fritidsbolig, og mange familier velger å gå sammen, slik at bestemor og barn som bor i samme by kan bruke samme TV-abonnement. Man kan selvfølgelig også samarbeide med naboene om man har et godt forhold.