Vi i Elektrona driver med installasjonsarbeid av elektrisk utstyr, og vi har kontorer i Flisa sentrum. Vi tilbyr en rekke tjenester, både til vedlikehold av det elektriske anlegget i huset, sette opp elektrisk anlegg i nybygg eller i oppussede boliger, og vi har også tjenester for å sette opp det du har av TV- og HiFi-utstyr. I vår nye butikk i Flisa sentrum tilbyr vi også en rekke elektriske artikler til lave priser, slik at du ikke trenger å reise helt til Kongsvinger eller Elverum neste gang du skal handle. Vi prøver å holde prisene på samme lave nivå som konkurrentene, slik at du skal slippe å måtte kjøpe varene på internett, og heller handle lokalt i Flisa sentrum.

Flisa sentrum er stedet vi holder til

Vi er en lokal bedrift med 15 ansatte, hvorav 9 er elektrikere med fagbrev. Med denne faglige kompetansen vet vi hvilke utfordringer man kan støte på når man skal montere det elektriske, og med god erfaring innenfor salg av og service på småelektronikk i Flisa sentrum har vi bygd oss opp en god kompetanse på hvilke varer som finnes på markedet, og hva som kan passe best for dine behov, slik at du får en bedre hverdag.

Vi holder Flisa sentrum i live!

Om du trenger å legge opp nye ledninger til et nytt uthus, eller vil øke brannsikkerheten ved å sikre det elektriske anlegget, kan du ringe oss, eller komme innom oss i Flisa sentrum, så kan vi gi deg et kostnadsfritt overslag over hva som må til og hva det vil koste. Ved å benytte deg av lokale krefter støtter du den lokale økonomien her i Flisa sentrum. Mye penger forsvinner daglig ut av mindre tettsteder og inn i byene, og ved å være bevisst på å benytte deg av lokale leverandører gjør du ditt for at vi skal ha et levende bygdesamfunn her på Flisa, selv etter at militærleiren ble lagt ned.